Google Drive – Uptobox

Alien: Covenant (2017) King Arthur: Legend of the Sword (2017) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) Before I Fall (2017) Fast & Furious 8 (2017) Ghost in the Shell (2017) CHIPS (2017)

1. Click “Download Link” button:

2. Sreview:


3.1 ouo.io:

3.2 LinkShrink:

4. Keeplinks:

5. HOW TO GET FULL SPEED???
UPTOBOX (You need to Register / Login)
USERSCLOUD (You need to Register / Login)
INDOSHARES (You must Login)
CLICKNUPLOAD (You need to Register / Login)
BDUPLOAD (You need to Register / Login)
KUMPULBAGI (Just click Download) -> Recommended

(Visited 79,867 times, 76 visits today)
Categories: Tips
  • waru

    makasi untuk infonya,,sangat membantu!!!

  • John

    I could not download any of these movies. The captcha is not validating. It kept on bringing new captcha every time even if i enter correctly

  • Ahmed

    Thx bingitzzzzzzzz

  • Ei

    Sama dengan kasusnya Jhon..
    It kept on bringing new captcha every time even if i enter correctly.
    Udah di clear chace,history, dll..tapi masih tetap aja sama

    • cb pakai browser lain gan.. ie:Google Chrome

      • anto

        Masih tetep ga bisa keluar capcha nya, ga bisa dibalikin lagi kayak dulu gan download linknya?

        Ganggu banget ini sih

  • david

    gan kok sekarang uda gk bisa download sih ? tiap click button “download linl” selalu direct ke situs” lain.. atau ada juga uda verify captcha trus tetep aja linknya ga muncul.

    mohon bantuannya..?

    sama setiap mw next page / older page… kenapa ke direct situs belanja online…

  • Mantap bro.Thanks cara downloadnya :)